Головне

Кононов: Ми ні перед ким не прогинаємося, не здаємося, ми рухаємося вперед

17.09.2010 08:24 386 0

"Карпати" мало в чому поступалися "Боруссії" у матчі 1 турі Ліги Європи. Про це на післяматчевій прес-конференції розповів наставник львівського клубу Олег Кононов.

"Думаю, що гра видовищна і цікава була. Вважаю, що мало чим супернику поступалися. Хіба що одним забитим м'ячем. Неприємно, коли гравець отримує травму і виходить з гри на 16-ій хвилині. Заміна була, але Михайло добре відіграв, гол забив. Щодо кінцівки, то я вважаю, що пропустили ми два голи в першу чергу через наші помилки в центральній зоні. Будемо розбирати, як так сталося.

У нас така ж ситуація з турками була, тоді я сказав Райкаарду "соррі", тепер мені таке сказали. Життя не закінчується, але дуже прикро нам. Ми будемо тримати удар і рухатися далі. Команда заграє по-новому, більш впевнено. Ми не будемо дивитися на те, хто є нашим суперником, - цитує тренера офіційний сайт "Карпат".

Також після матчу Кононов подякував своїм футболістам за гру.

"Після матчу в роздягальні я сказав футболістам: сьогоднішньою грою ви заслужили не лише аплодисменти на стадіоні, але й оплески тих глядачів, які були перед екранами телевізорів. Я сказав, що це тільки перша гра в групі. Ще буде 5 матчів. На них ми будемо налаштовуватися, як на останній бій і будемо грати лише на перемогу, не залежно де, і незалежно проти кого. Ми ні перед ким не прогинаємося, не здаємося, ми рухаємося вперед. Незалежно від результату, навіть якщо він буде негативним. Ми докладемо усіх сили, аби грати весною".

Коментарі ()