Головне

Голодюк: На деякий час навіть втратив зір

10.09.2010 10:36 633 0
Голодюк: На деякий час навіть втратив зір

Півзахисник "Карпат" та молодіжної збірної України Олег Голодюк мав серйозні проблеми із зором після того як у грі Ліги Європи проти "Галатасарая" захисник суперників у боротьбі з Олегом відмахнувся рукою та влучив у око.

Про проблеми, які у нього виникли, Голодюк розповів офіційному сайту "Карпат".

- Зараз я вже почуваюся нормально, але справи у мене були кепські. Відразу після гри ми поїхали в лікарню. Лікар сказав, що у мене змістився кришталик. На певний час навіть зір у мене пропав. Медики наполегливо рекомендували мене госпіталізувати, однак вдалося їх переконати і усі краплі та таблетки я поніс додому. Але все-одно треба було перебувати в темряві, ще казали, щоб я пов'язку носив. І, ясна річ, жодного футболу.

- Коли ти відчув, що стало легше?
- Травму я отримав в четвер, а на вулицю вийшов лише в понеділок. Потім почав тренуватися за індивідуальним графіком, але вже зараз працюю в загальній групі і готуюся до гри.

- Пам'ятаєш, що відбулося у тому епізоді?
- Я передивлявся відео, але так нічого і не зрозумів. Швидше за все, суперник зачепив око пальцем. Коли до мене підбігли тренери, сказали, щоб я відкрив око. Але ж мені здавалося, що воно і так відкрите! Я приклав лід, ніби стало легше. Вийшов на поле, Тубіч дає передачу, а здається, що до мене летить не один м'яч, а три. Я вибив його подалі і попросив заміну, бо зрозумів, що в такому стані команді не допоможу.

- Де ти додивлявся гру?
- Після заміни я пішов до роздягалень, але нам з Ігорем Ощипком поставили стільці в кабінеті директора стадіону - тож поєдинок ми дивилися звідти. Коли нам забили гол, то, ясно, що ми були шоковані. Але коли «Карпати» зрівняли рахунок, то я забув про око, а Ощипко про коліно! Від щастя ми просто не знали куди дітися.

Коментарі ()