Головне

Близнюк: Вважаю, що ми втратили два очка

14.08.2010 09:09 341 0

Головний тренер "Іллічівця" Ілля Близнюк розчарований результатом гри 6 туру чемпіонату України із "Зорею", де його команда втратила перемогу вже в доданий час.

"Ми очікували, що "Зоря" з перших хвилин піде в атаку. Свою гру ми побудували так, щоб у перші п'ятнадцять- двадцять хвилин стримати цей натиск. Гол у наші ворота в першому таймі ми створили самі, до того ж не реалізували два стовідсоткові моменти - в одному епізоді здорово зіграв воротар, а в іншому захисник вибив м'яч із порожніх воріт.

У перерві ми внесли корективи. У другому таймі "Зоря" давала грати, а коли суперник дає грати, потрібно використовувати свої сильні якості.

По ходу гри ми вказали хлопцям, де в нас проблемні місця. Ми заволоділи ініціативою в другій половині гри. Було створено багато гольових моментів у воріт "Зорі" але знову, десь добре відіграв воротар, а десь ми самі втратили можливість забити.

Вважаю, що ми втратили два очка, повинні були вигравати. Хлопці засмучені, я теж результатом незадоволений, - цитує тренера офіційний сайт "Зорі".

Коментарі ()