Головне

Костов: Зіграли зовсім розслаблено, не дуже організовано у фазі атаці та захист

09.05.2010 23:44 375 0
Моментами донецький "Металург" проти "Оболоні" зіграв зовсім розслаблено, не дуже організовано у фазі атаці та захисту.

Про це заявив головний тренер донецького "Металурга" Ніколай Костов.

"У нашій команді всі футболісти грали активно, всі налаштувалися добре на матч. Не можу аналізувати гру, бо, іноді, моментами, зовсім грали розслаблено, не дуже організовано у фазі атаці, і у фазі захисту", - переконаний наставник.

За словами тренера, "були деякі моменти, справді дуже гарні, які створили наші хлопці. Добрий результат у матчі, якого ми домоглися".

Костов також зазначив, що не знає, що трапилося з Коротецьким. "Не можу точно відповісти. Напевно у нього складна травма - він порвав м'язи".

Болгарський фахівець відмовився говорити про фізичний стан команди напередодні фіналу Кубку.

"У цей момент не можу говорити про це. Ми не кращим чином виглядали фізично, як втім, і останніх матчах. Ми поступаємося в єдиноборствах - це видно. Сподіваюся, що до фіналу наші гравці зберуться. Вони в стані відіграти один матч - це важливо для нас", - сказав він.

"У Чечера три жовті картки і ми не хотіли ризикувати, тому він пропустив гру. Така ж ситуація і з Мхітаряном", - додав тренер донеччан.

На думку тренера "Металурга", "Таврія" команда, яка додає і прогресує.

"Цікава команда. Вони єдині, хто грає в три центральні захисники. Сильний колектив. Сімферопольці непроста команда, і гра з ними буде складною, але цікавою для глядачів", - наводить слова тренера офіційний сайт донеччан.

Коментарі ()