Головне

У вильоті з Ліги Європи та Кубку України Луческу звинуватив Ракицького

30.04.2010 01:15 572 0

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу не бачить місця у першій команді гравцям з "дубля". Також румунський тренер вважає, що "Шахтар" вилетів з Ліги Європи черезх помилки захисника Ярослава Ракицького.

"У "дублі" поки немає жодного гравця, який міг би відповідати рівню першої команди. Кращим з них був Ракицький. Але не будемо забувати, що він ще молодий, і за великим рахунком його помилки привели до того, що ми вилетіли з Ліги Європи, а також і з Кубка України.

Він грав добре, але не зовсім стабільно. Це не критика, а просто констатація факту. Я знав, що він буде помилятися. Усіх своїх помилок він ще не допустив. Але щоб набрати міжнародний досвід, потрібно було його ставити обов'язково. А зараз із молодіжного складу взяти практично нікого. Думали про Віценця, але поки він ще "сирий". Складно гравцям із другої команди відразу ж заграти за першу.

Будемо дивитися орендованих гравців. Є деякі футболісти, які вже два сезони грають в основному складі своїх команд. Вони можуть повернутися, скласти конкуренцію й увійти до числа 20-ти гравців, які будуть готуватися. Ця проблема буде вирішуватися після завершення чемпіонату, - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()