Головне

Рабінович закриє "Арсенал" на базі і не пустить на гру з "Кривбасом"

16.04.2010 10:41 592 0

Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабінович вибачився перед уболівальниками за поразку (1:6) в матчі 25 туру з "Таврією".

"Сьогодні я хочу звернутися до глядачів, які дивилися в четвер, 15 квітня, футбольний матч "Арсенал" (Київ) - "Таврія" (Сімферополь), до усіх любителів  футболу України. Я приношу свої вибачення усім вам! Гра, яку продемонструвала в цьому матчі команда "Арсенал" (Київ), неприпустима - і я даю всім вам слово, що такого більше не повториться!

Я беру частину провини за це на себе, хоча впевнений, що провина лежить на всій команді. І ми обов'язково зробимо із усього цього належні висновки", - ідеться в заяві Рабіновича на офіційному сайті "Арсенала".

Рабінович обіцяє закрити усю команду на базі клубу, поки не буде зроблене належних висновків, а на наступну гру чемпіонату України повезти гравців, які не грали у двобої з "Таврією".

"Поки ж інформую вас, що ніхто із гравців і тренерів "Арсеналу", які були на полі в грі з "Таврією", не поїдуть на наступну гру нашої команди в Кривій Ріг. Усі вони будуть на базі команди доти, поки ми не розберемося в тому, що відбулося в команді й на полі.

До остаточних висновків "Арсенал" в іграх Прем'єр-ліги будуть представляти ті тренери й гравці, які не були задіяні в минулому матчі."

Коментарі ()