Головне

Ящук забив гол у ворота лідера чемпіонату Бельгії

15.04.2010 17:40 372 0

Бельгійські клуби "Серкль" і "Вестерло" зіграли четверті матчі плей-офф за путівку у Лігу Європи.

Команда Олега Ящука та Сергія Серебреннікова обіграла вдома "Мехелен", якому чотири дні тому поступилася на виїзді (0:1) - 2:1. Ящук безпосередньо взяв участь у взятті воріт: спершу віддав передачу на партнера, після спроби пасу якого захисник зіграв рукою. Був призначений і реалізований пенальті.

А потім Олег уже сам відгукнувся на навіс з лівого флангу і головою переправив м'яч у сітку, записавши на свій рахунок черговий гол у чемпіонатах Бельгії. Сергій Серебренніков так само, як і Ящук, відіграв 90 хвилин, повідомляє ua-football.com

Олександр Яковенко, якого, за повідомленнями преси, переглядають селекціонери купи західних клубів (починаючи з "Аякса" і закінчуючи "Гамбургом"), провів на полі 90 хвилин у зустрічі свого "Вестерло" і "Локерена". Чотири дні тому команди зіграли в нічию 3:3, тепер же клуб українського півзахисника впевнено переміг (2:0), а сам Олександр взяв участь в одному з узяття воріт.

Нагадаємо, що "Серкль" і "Вестерло" знаходяться в одній групі. Взявши три очки, команда Ящука та Серебреннікова піднялася на друге місце, набравши шість пунктів, а колектив Яковенка з чотирма заліковими балами продовжує перебувати на останній сходинці таблиці.

Попереду ще два матчі для кожної з команд і лише переможці груп отримують право пройти далі. Лідирує, як і раніше, "Мехелен", що набрав 9 очок.

Коментарі ()