Головне

Альтман: Збірну України цікавлять гравці "Карпат" і "Дніпра"

02.04.2010 10:16 405 0

Кілька футболістів "Карпат" і "Дніпра" претендують на місця у збірній України.

Про це розповів один з наставників синьо-жовтої дружини Семен Альтман в інтерв'ю Інформаційному центру ФК "Карпати", який спостерігав за матчем цих команд.

"Цікава гра вийшла, бойова, як на мене. Вона дала нам багато інформації у плані єдиноборств і тактичного розташування гравців.

Не хочу прізвищ називати. Але можу сказати, що в "Карпатах" є хлопці, яких ми будемо залучати до збірної. Це лідери, ви їх добре знаєте. В "Дніпрі" теж є гравці, які претендують на те, щоб одягнути жовту футболку збірної - це люди з минулих скликань і з молодіжних збірних.

Але у цій грі хотілося подивитися саме на гравців "Карпат", які стукають у двері головної команди країни. Будемо й надалі переглядати їх, зокрема, у матчах проти сильних команд.

Гравці-збірники мають відповідати найвищим вимогам. Це і постійна ігрова практика, і досвід виступів, і вміння грати в екстремальних ситуаціях. Зібравши і проаналізувавши всю цю інформацію, ми зробимо остаточні висновки", - каже Альтман.

Крім того, тренер повідомив, що збірна України незабаром хоче провести у Львові спаринг з румунами.

"У вас (Львові - авт.) прекрасний стадіон і чудові уболівальники. Не просто так 29 травня ми плануємо провести товариський матч збірної України проти збірної Румунії. Принаймні, дуже постараємося, щоб усе саме так і вийшло", - каже Альтман.

Коментарі ()