Головне

У ФФУ визнали суддівську помилку на користь "Арсенала"

18.03.2010 11:33 429 0
Голова Комітету арбітрів ФФУ Вадим Шевченко визнав помилку бокового судді у матчі "Карпати" - "Арсенал", через яку не був зарахований чистий гол Кожанова.

Про це Шевченко заявив в інтерв'ю газеті "Команда".

"Щодо дій суддівської бригади у Львові, то претензії господарів можна вважати обґрунтованими як мінімум по одному епізоду. У першому таймі, коли арбітр не зарахував гол Кожанова, помилився асистент, зафіксувавши офсайд у нападника. Головний рефері - Ігор Покидько - зі свого становища не міг визначити, було поза грою чи ні", - сказав Шевченко.

За його словами, "Карпати" також нарікали, що призначення штрафного, після якого Шацьких вивів киян вперед, було неправильним.

"Про цей момент у мене немає поки потрібних відеоматеріалів. Коли вони з'являться, зможу сказати щось певне", - додав керівник комітету.

На думку Шевченка, пенальті на останніх хвилинах матчу "Закарпаття" та "Зорі" був несправедливим.

"Повтор, про який ви говорите, показувався з-за воріт. Справді, закарпатець Гомес впав вже після того, як до м'яча встиг луганський захисник. Однак арбітр Євген Венгер знаходився за спинами футболістів і не міг бачити момент у всіх подробицях", - пояснив він.

Коментарі ()