Головне

Кубок Співдружності може переїхати до Туреччини

03.03.2010 10:02 417 0
Кубок Співдружності може переїхати до Туреччини.

Пропозицію новому керівництву РФС проводити попередню частину турніру в Туреччині може зробити крупний турецький туроператор, що працює на футбольному ринку СНД і приймає в Антальї клуби Росії, України, Казахстану, Узбекистану, Вірменії, Грузії.

"Більшість команд, які приїжджають до Москви на традиційний турнір, починають підготовку до сезону у нас, і ми маємо намір відправити на адресу нового керівництва РФС офіційний лист з пропозицією провести відповідні переговори з цього приводу", - зазначив Шаміль Яшчан, керівник компанії, яка виступає ініціатором змін.

"Ідея проста: матчі групового турніру Кубку провести там, де команди проводять збори. Благо, у Великій Антальї сьогодні є відповідна інфраструктура. Це три арени місткістю 15 тисяч, три тисячі і дві: два стадіони на "Мардан Спорткомплекс" і головне поле "Футбольного центру готелів Топкапі і Кремлін", - додав він.

За словами представника туроператора, в Кунду, є ще один стадіон на тисячу місць, а у готелів Кадріє є дві арени, здатні прийняти тисячі глядачів.

"Цього вистачить, щоб турнір пройшов в нормальних статусних умовах. При бажанні можна вирішити питання з орендою головного стадіону в Антальї, але півфінали і фінал варто проводити в Москві. Впевнений, що таке рішення дасть новий імпульс Кубку. В Антальї зараз живе дуже багато вихідців з країн колишнього СРСР, яким такий турнір може бути цікавий, чого не скажеш про російську столицю", - наводить слова Яшчана CЭ.

Коментарі ()