Головне

Луческу: Ми хочемо довести, що не випадково виграли Кубок УЄФА

24.02.2010 13:33 422 0
Луческу: Ми хочемо довести, що не випадково виграли Кубок УЄФА

Після поразки "Фулхему" "Шахтар" потрапив в непросту ситуацію, але у Донецьку він дасть бій англійцям.

Про це заявив головний тренер гірників Мірча Луческу напередодні повторного поєдинку Ліги Європи проти англійського "Фулхема".

За його словами, гравці горять бажанням довести, що торішній тріумф у Кубку УЄФА не був випадковістю, інформує terrikon.dn.ua.

"На нас чекає важка гра. Суперник перебуває в дуже хорошій формі - останні шість матчів "Фулхем" виграв. Пройшов далі в Кубку Англії, плюс виправив справи в чемпіонаті і обіграв нас. Щоправда, нас англійці обіграли, маючи, мабуть, велике щастя. Вони навіть відзначили, що це найбільша перемога "Фулхема" на європейській арені.

Для нас це дуже важлива гра. Ми хочемо пройти далі і продемонструвати, що ми не випадково виграли в минулому році Кубок УЄФА. Це не тільки моє бажання, а й всіх гравців, які прагнуть якомога швидше вийти на поле і віддати всі свої сили", - каже румунський наставник.

На запитання, чи схожа ця ситуація на минулорічну, коли "Шахтар" відігрався після поразки 0:1 в Москві від ЦСКА, тренер відповів:

"Так, я думаю, можна порівняти цю ситуацію. Хоча все-таки це перша домашня гра. У минулому році до армійців ми ще грали з "Тоттенхемом". А перша гра після великої перерви на домашній арені завжди складна.

До того ж різниця ще й у тому, що в минулому році, програвши в Москві 0:1, ми повинні були забивати у матчі два м'ячі. Звісно, настрій був зовсім інший - треба було проявити більше сил. Зараз начебто легше, потрібно забити лише один м'яч.

Але набагато складніше настроїти гравців, щоб вони були зібрані з першої і до останньої хвилини", - підсумував Мірча Луческу.

Коментарі ()