Головне

Алієв ще може змінити клуб

11.01.2010 10:05 567 0
Алієв ще може змінити клуб

Півзахисник Олександр Алієв залишається гравцем "Динамо", однак за певних обставин все ж може змінити клуб.

Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс в інтерв'ю "Сегодня".

"Ми зі свого боку зробили все, дали добро на перехід. Представникам "Локомотіва" після медогляду Алієва здалося, що у нього не все в порядку з гомілкостопом. Хоча обстеження в Києві в кінці року показало, що травма Алієва повністю залікована, і він може тренуватися на повну силу", - повідомив Суркіс. 

"Вирішили відправити його до лікарів в Рим, куди "Локомотів" відправляє своїх гравців. Вони довіряють тамтешнім лікарям. "Динамо" відправило Алієва туди за свої гроші. І вердикт виявився, як і в нас - гомілкостоп в порядку ... Після цього "Локомотів" запропонував нам взяти Алієва в оренду з правом викупу. Я категорично відмовився. На даний момент Олександр - як і раніше гравець київського "Динамо", - каже президент клубу.

Можливо, "Локомотів" загальмував через те, що акціонери клубу могли просто не дати гроші на трансфер, вважає Суркіс.

"Була домовленість про трансферну суму в 8 млн євро плюс 20% трансферних прав. У мене є сумніви, що Наумов все вирішує в своєму клубі . "Локомотів" залежить від того, виділила РЖД гроші на трансфер чи ні. Може, цього разу не виділили.

Якщо ви запитаєте мене, я скажу, що не дуже хотів цього трансферу навіть за такі гроші. Алієв до кінця не розкрився в "Динамо" . А те, що у нього був конфлікт з Газзаєвим і Саша не потрапляв до складу, так це - надлишок виробництва. У футболіста є амбіції, у тренера - правильна позиція, що тільки готові на сто відсотків гравці виходять на поле.

Я переговорив і з Алієвим, і з Валерієм Георгійовичем. Питань немає. Алієв почне працювати із загальною групою і буде доводити своє право на місце в складі", - зазначив Суркіс.

За словами президента "Динамо", Алієв зовсім не засмучений зривом його трансферу.

"Він сам не дуже хотів цього переходу. Мені його навіть доводилося переконувати, тому що на певному етапі Алієв хотів гарантованого місця в складі. Але, думаю, зараз Саша багато чого переосмислив . Та й "Локомотів" - не єдиний клуб, Алієвим інші можуть зацікавитися інші", - переконує президент "Динамо".

Якщо ж "Локо" найближчим часом все-таки знайде можливість придбати Алієва, то "немає нічого неможливого", говорить Суркіс. Але все треба буде починати спочатку.

Коментарі ()