Головне

Гравець донецького "Металурга" – найкращий футболіст Вірменії

22.12.2009 22:12 794 0
Гравець донецького "Металурга" Генріх Мхітарян визнаний найкращим футболістом Вірменії.

Влітку він перейшов в "Металург" із єреванського "Пюніка", і відмінно зарекомендував себе в українському клубі, а також блискуче проявив себе у матчах за молодіжну збірну Вірменії.

До того ж Мхітарян став першим футболістом в історії Вірменії, якого визнали кращим за підсумками року у віці лише 20 років.

У 2009 році Генріх значно додав у майстерності, внаслідок чого став основним гравцем не тільки в "Металурзі", але і в національній команді. А в молодіжній збірній Вірменії Мхітарян став справжнім лідером, забивши в останніх двох матчах чотири голи. Опинившись в Донецьку, він взяв участь у 16 матчах "Металурга", і зумів відзначитися шість разів.

"Чесно кажучи, не очікував такого результату голосування. Але, зрозуміло, я дуже радий, що все так вийшло. Кожен футболіст мріє стати кращим у своїй країні. Але зупинятися на досягнутому я не збираюся: футболіст повинен завжди прагнути до нових успіхів. У якій команді я б не виступав, я завжди буду віддавати грі всі сили", -  заявив вірменин у розмові з кореспондентом uefa.com

Коментарі ()