Головне

Арбітру погрожували у Запоріжжі?

18.12.2009 14:51 518 0
Арбітру Андрію Яблонському на одному з матчів української прем'єр-ліги у Запоріжжі погрожували "вивезенням в ліс".

Про це заявив віце-президент Федерації футболу України Олександр Бандурко на XI Конгресі Федерації футболу України, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Що це за футбол, коли перед матчем молодому арбітру Яблонському у Запоріжжі запропонували поїздку за місто, якщо він не буде свистіти "як треба"? - сказав він.

"Що це за футбол, коли "Шахтар" попереджає ФФУ про якісь можливі наслідки у випадку призначення арбітром на матч з "Динамо" Можаровського, який він чудово відсудив?" - додав Бандурко.

"Припиніть купувати арбітрів. Що це таке, якщо керівники клубів поводять себе з арбітрами як пан з кріпаком", - звернувся він до керівників клубів УПЛ.

Віце-президент ФФУ Сергій Стороженко також закликав не давати хабарів суддям.

"Багато хто каже, що всі арбітри беруть хабарі. Хотілося б знати, хто ж їх дає. Давайте відпустимо нещасних людей на волю. Мені дуже імпонує позиція Ярославського, який сказав: "хай суддівство обговорюють професіонали". Один говорить про борцівські навики у свого президента, інший - про боксерські навики. Куди ми йдемо, де етика?", - пригадав Стороженко заяви представників "Ворскли" та "Шахтаря".

Коментарі ()