Головне

Арсен Венгер: Аршавін – не пияк

10.12.2009 10:33 434 0
Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер захистив Аршавіна від звинувачень у пияцтві.

Про це пише британське видання The Daily Mirror. Венгер у відповідь сказав, що він не ставить під сумнів професіоналізм росіянина і не вірить жодному слову наклепників Аршавіна. Тренер назвав російського футболіста прикладом для інших гравців, інформує lenta.ru.

Сюжет про те, що Аршавін і інші футболісти збірної Росії регулярно порушують спортивний режим, був показаний 3 грудня 2009 на Першому каналі у передачі "Людина і закон". Одним із героїв сюжету став анонімний службовець готелю Marriott, в якому гравці збірної Росії зупиняються перед іграми. Він заявив, що багато футболістів "періодично" замовляли в готелі випивку.

7 грудня Російський футбольний союз (РФС) направив офіційні листи керівникам Першого каналу та готелю Marriott з проханням дати пояснення з приводу телесюжету. Після отримання пояснень РФС "визначить позицію щодо заходів захисту честі та гідності футболістів".

Футболісти збірної Росії брати Алєксєй і Васілій Березуцкі заявили, що подадуть на авторів скандальної передачі до суду. Алєксєй підкреслив, що в передачі було порушено репутацію сімей гравців.

Коментарі ()