Головне

Мілевський: Перемога в Казані може певною мірою компенсувати провал збірної

24.11.2009 08:54 553 0
Перемога київського "Динамо" у матчі Ліги чемпіонів проти "Рубіна" може певною мірою компенсувати провал збірної у стикових матчах плей-офф чемпіонату світу.

Про це заявив нападник киян Артем Мілевський напередодні вирішальної зустрічі чемпіонів України.

"Настрій після перемоги над "Шахтарем" у всіх нас помітно покращився - особливо на тлі серії невдач на європейській арені. Після поразки збірної України зрозумів, що треба взяти себе в руки і налаштовуватися на інші ігри. Перемога в Казані може певною мірою компенсувати провал збірної", - сказав футболіст.

За його словами, казанці підходять до матчу у піднесеному настрої. "Але ні про яке святкування в обох випадках і мови бути не може. Дивився перші десять хвилин гри "Рубіна" з "Зенітом" і навіть за цей час встиг переконатися, як команда Бердиєва налаштована", - додав він.

На думку Мілевського, Семак - беззаперечний лідер "Рубіна", який завжди веде команду вперед, однаково добре взаємодіючи і з Домінгесом, і з Бухаровим, і з Караденізом.

"У нашій групі не варто дивуватися нічому. Навіть славетна "Барселона" програє.

Нападник також пояснив, чому став рідше падати. "Трохи набридли розмови про мої часті падіння. Тепер, навіть коли суперник намагається зупинити мене за допомогою порушення, намагаюся встояти на ногах і боротися до кінця", - сказав Мілевський у коментарі СЭ.

Коментарі ()