Головне

Кіндзерський обере проект стадіону для ФК "Львів"

24.09.2009 12:24 300 0

Президенту ФК "Львів" Юрію Кіндзерському запропонували обрати проект стадіону, на якому, як планується, команда гратиме вже у наступному році.

Про це повідомив начальник управління архітектури Львівської міської ради Юрій Криворучко.

"Проект стадіону буде обрано найближчим часом, а також розпочате будівництво. Адже ми маємо велике бажання збудувати футбольну арену якомога швидше, не тільки для того, щоб виконати вимоги УЄФА, але й тому, що хочемо, аби вже наступного року "Львів" грав у рідному місті», - зазначив президент клубу Юрій Кіндзерський.

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, за умовами конкурсу проектанти запропонували будівництво стадіону місткістю 6 тисяч глядачів та закритими трибунами, футбольного манежу із трибунами на 500 глядачів, 4-зіркового готелю на 80 місць, а також адміністративного корпусу, які б відповідали вимогам УЄФА до тренувальних полів, що прийматимуть участь у проведенні Євро-2012.

Окрім того, конкурсна комісія звертала увагу на наявність достатньої кількості паркомісць, функціональність об'єктів, їхню містобудівну концепцію та оригінальність архітектурного рішення.

"Зроблено вагомий крок для того, щоб стадіон "Сокіл" виконав вимоги УЄФА та був збудований у 2010 році. Обрані проекти є достатньо якісними і в цілому відповідають вимогам УЄФА до тренувальних полів" - розповів Директор Департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

Коментарі ()