Головне

Більшість населення України залишиться без Ліги Чемпіонів?

15.09.2009 15:15 495 0
Більшість населення України залишиться без Ліги Чемпіонів?

Українські телеглядачі, швидше за все, не побачать матчі Ліги Чемпіонів у вівторок, 15 вересня, на загальнодержавних каналах.

Компанія "Повєрхность", яка володіє правами на трансляцію турніру на території України, на день 15 вересня так і не змогла домовитися про продаж прав на трансляцію "Першому національному" або "ТЕТу".

Кореспонденту "Чемпіона" вдалося додзвонитися до директора ТО "Спорт" НТКУ Олени Степанищевої, проте чіткої відповіді у неї про ситуацію дізнатися на вдалося.

"На даний момент нічого не можу сказати. Через дві-три години може щось змінитися", - сказала вона.

А от контактний номер телефону телекомпанії "ТЕТ" промовчав, ніхто до слухавки не підійшов.

Зазначимо, що телеглядачі, які мають доступ до каналів "Спорт 1", "Спорт 2" та "Спорт 3" зможуть у вівторок у прямому ефірі спостерігати за матчами "Челсі" - "Порту", "Марсель" - "Мілан" і "Ювентус" - "Бордо".

Таким чином, більшість населення може не побачити і стартовий матч у груповому етапі київського "Динамо" про казанського "Рубіна".

Хоча, знову ж, хто має доступ до трьох каналів "Спорт" таку змогу матимуть. У середу заплановано три трансляції: "Динамо" - "Рубін", "Інтер" - "Барселона" та "Ліон" - "Фіорентіна".

Коментарі ()