Головне

Соромно за весь український футбол – тренер "Фенікс-Іллічівця"

13.09.2009 09:49 357 0

Головний тренер "Фенікс-Іллічівця" Іван Марущак, після гри 1/8 фіналу Кубка України з "Дніпром" заявив, що суддя зіпсував гру.

"Мені не соромно за гру команди. Мені прикро за сотні уболівальників, що прийшли на стадіон, а ще більше - соромно за весь український футбол. Поки буде така кваліфікація арбітрів... Вважаю, кваліфікований арбітр ніколи не допустить себе до такого рівня.

В епізоді, коли ми пропустили перший гол, було порушення правил. Зупинилися і гравці "Дніпра", і наші гравці, і він не зміг прочитати момент. Ну а другий гол... Вважаю, є спортивні принципи гри. Знаєте, мені дуже прикро, що в нашому футболі такий не кваліфікований арбітраж може вирішити навіть не долю команди, а настрій багатьох людей.

На 86-й хвилині брати на себе таку відповідальність і бігти з центра поля призначати пенальті. Як деякі тренери, я не буду говорити, скільки коштують футболісти "Дніпра", скільки наші гравці. Наші теж коштують. Просто наших гравців ми тільки півроку назад забрали з дитячої школи, із другої ліги, першості області, і те, що вони за цей час доросли до рівня "Дніпра", показує, що працюємо ми недарма", - цитує тренера офіційний сайт "Дніпра".

Коментарі ()