Головне

Яковенко задоволений результатом, тренер французів відзначив Ракицького

09.09.2009 13:53 328 0

Після виїзної нічиєї з французами наставник української молодіжної команди Павло Яковенко відзначив неабиякий характер своїх підопічних, які спромоглися відіграти два пропущені м'ячі та досягти прийнятного результату.

"В цілому я задоволений підсумком гри, хоча ми все ж таки їхали за перемогою. На жаль, не все задумане вдалось, тож надалі будемо працювати ще наполегливіше.
 
Загалом, результат - нормальний. Ми протидіяли дуже сильній команді - мобільній, технічній, добре підготовленій. Щоправда, мені здалося, що на початку хлопці аж занадто поважали суперників. До того ж наші футболісти надто довго входили в гру. Як наслідок - два зовсім необов'язкові голи впродовж першої третини матчу. Та тішить, що їм вдалося вирівняти гру, забити двічі в дуже непростій - у першу чергу, психологічно - ситуації. Це свідчить про неабиякий характер. У нас були нагоди, аби навіть вирвати перемогу. Трішечки не вистачило..." - зауважив Яковенко.
 
Тренер французів Ерік Момберт також залишився задоволений результатом і відзначив гру українця Ярослава Ракицького.

"В цілому результат матчу для нас - позитивний. Ми продемонстрували гарну гру в першому таймі. Тому особливо прикро, що перед самою перервою українці скоротили рахунок. Це дало їм психологічну перевагу в другій половині. Я намагався донести до своїх підопічних, що після відпочинку їм треба грати так, неначе рахунок все ще 0:0. Проте, очевидно, мені це не вдалось.

Інтенсивність гри була дуже високою, швидкості командних та індивідуальних дій - теж. Ми мали нагоди здобути перемогу, однак і українці довели, що є висококласною командою. Особливо хотів би відзначити їхнього гравця під четвертим номером (Ярослава Ракицького). Причому не лише за ті два штрафні удари, які призвели до гольових ситуацій. Він дуже вдало діяв по всій центральній зоні поля", - підсумував француз.

ffu.org.ua

Коментарі ()