Головне

Ярославський зробив подарунок Суркісу, відсторонивши Данілова

04.09.2009 20:35 347 0
Ярославський зробив подарунок Суркісу, відсторонивши Данілова
У п`ятницю, 4 вересня, Апеляційний комітет Федерації футболу України відхилив апеляційну скаргу Прем'єр-Ліги і підтвердив факт нелегітимності виборів діючого президента УПЛ Віталія Данілова.

Про це повідомляє офіційний сайт "Металіста".

Тим самим український футбольний суд залишив у силі рішення від 17.07.2009 р., прийняте Контрольно-дисциплінарним Комітетом ФФУ (орган футбольного правосуддя першої інстанції) за результатами розгляду заяви ФК "Металіст", відповідно до якого проведені 1.07.09 р. вибори президента Прем`єр-ліги були визнані невідповідними Статуту цієї організації і діючому українському законодавству.

З огляду на прийняте органом футбольного правосуддя рішення, керівництво ФК "Металіст" планує звернутися в Адміністрацію ФФУ в особі першого віце-президента і виконавчого директора ФФУ Олександра Бандурко, на якого покладена функція виконання рішень футбольного суду, з вимогою відсторонити Віталія Данілова від займаної посади до проведення легітимних виборів президента Прем`єр-ліги.

Отже, рішення щодо нелегітимності Данілова, як президента УПЛ, набуло законної сили.

Можливості оскарження рішень органів футбольного правосуддя на національному рівні - вичерпані.

Наступною апеляцією може служити Спортивний арбітражний суд в Лозанні.

Ще у четвер, власник "Металіста" Олександр Ярославський обіцяв Григорію Суркісу на його 60-річчя, яке президент ФФУ святкує 4 вересня, зробити подарунок у вигляді проведення нормального чемпіонату України з футболу...

Коментарі ()