Головне

Людина Димінського примирить Коломойського і Данілова?

28.07.2009 15:00 512 0

Новопризначений генеральний директор Прем'єр-ліги Олександр Єфремов заявив, що пропозицію зайняти свою посаду він отримав особисто від президента цієї організації Віталія Данілова.

Відверто кажучи, це було неочікувана пропозиція, - зізнався Єфремов. - Однак я практично не сумнівався і майже відразу її прийняв. Я дуже вдячний Віталію Богдановичу (Данілову - прим.ред.) за те, що він довірив таку відповідальну посаду саме мені".

За словами Єфремова, він буде забезпечувати контроль за виконанням рішень Загального зібрання і розпоряджень Президента Прем'єр-ліги.

"Своєю першочерговою задачею я бачу налагодження більш тісних зв'язків з клубами. Якщо всі клуби не виступатимуть єдиним фронтом, Прем'єр-ліга не зможе перетворити свій потенціал у максимум зиску для своїх учасників", - вважає гендиректор ліги.

Олександр Єфремов заявив, що йому вистачить досвіду, щоб виконувати свою роботу найкращим чином.

"Я вже багато років як у професійному футболі, так і на різноманітних керівних посадах. Тому я прекрасно розбираюся у всіх організаційних процесах і, будьте певні, прикладу максимальні зусилля для виконання поставлених переді мною завдань", - заявив Єфремов.

Нагадаємо, з 2001 по 2008 рік Єфремов працював у львівських "Карпатах", переважно на посаді генерального директора клубу.

Коментарі ()