Головне

Тимощук в ресторані Мюнхена познайомився зі своїм кумиром

18.07.2009 11:48 715 0

Півзахисник збірної України та мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук познайомився з кумиром свого дитинства - Лотаром Маттеусом. Відбулося це завдяки зусиллям журналу Sportbild, що організував спільне інтерв'ю двох футболістів, що прийшли на зустріч у ресторан разом із дружинами і взяли участь у невеликій фотосесії.

"У минулому сезоні гра оборони "Баварії" викликала серйозні дорікання, часом вона нагадувала прохідний двір, - вважає Маттеус. Саме тому Тімо стане для "Баварії" ключовим гравцем. Узагалі ж це повинно було відбутися набагато раніш. Пам'ятаю, роки чотири назад я сказав генменеджеру баварців Хенессу: "Улі, цього хлопця ви просто зобов'язані роздобути!" Ну що ж, краще пізно, ніж ніколи. На мій погляд, Тімо - краще придбання "Баварії" у цьому міжсезонні, на своїй позиції він один із кращих у світі.

"У нас у команді багато новачків, будується зовсім нова команда, - відзначив Тимощук. - Мені в Німеччині постійно натякають, що незабаром одержу капітанську пов'язку. Звичайно, для мене було б величезною честю стати капітаном такого великого клуба. Але на даний момент цю роль виконує Марко ван Боммель. Як воно буде далі - вирішувати не мені, а тренерові і партнерам по команді.

"Прихід Тимощука зовсім не означає, що ван Боммель сяде на лавку - думає Маттеус. - Думаю, Луі ван Галь придумає, як знайти їм обом місце на полі. Але особисто для мене очевидно, що шостого номера (так у Німеччині називають позицію опорника) повинний грати Тімо і тільки він.

sportbox.ru

Коментарі ()