Головне

ПФЛ пропонує свою допомогу клубам Прем'єр-ліги

10.07.2009 11:27 496 0

Президент Професіональної футбольної ліги Святослав Сирота на сайті ПФЛ виклав відкритий лист президенту ФФУ Григорію Суркісу, президенту Прем'єр-ліги Віталію Данилову та президентам клубів, у якому висловив стурбованість останніми подіями в українському футболі та запропонував допомогу з боку ПФЛ.

Наводимо повний текст листа:


Шановний Григорію Михайловичу!

Шановний Віталію Богдановичу!

Шановні панове президенти футбольних клубів Прем'єр-ліги!

Останнім часом у ЗМІ активно поширюється інформація щодо рішення Окружного адміністративного суду м. Києва стосовно реєстрації ОПФКУ "Прем'єр-ліга". 7 липня 2009 року до мене звернувся Виконавчий директор Асоціації Європейських Професіональних Футбольних Ліг доктор Емануель Маседо де Медейрос, який також стурбований ситуацією навколо цього питання. Таким чином, можна відзначити, що сьогодні ця проблема активно обговорюється не тільки в Україні, а й за її межами.

Зі свого боку Професіональна футбольна ліга також дуже занепокоєна становищем, що склалося. Ми не можемо лишатися байдужими до проблем клубів вищого дивізіону, які багато років входили до складу Професіональної футбольної ліги і тільки в минулому році утворили окрему структуру для проведення змагань.

Сподіваюся, що цей конфлікт буде швидко розв'язаний, не вплине на стабільність проведення змагань і не призведе до порушення єдності у професіональному футболі.

Водночас хочу наголосити, що Професіональна футбольна ліга має необхідний багаторічний досвід, знання і традиції з проведення змагань найвищого рівня та у разі, якщо вирішення ситуації потребуватиме нашої допомоги, клуби вищого дивізіону завжди можуть розраховувати на це.

З повагою

президент С. Сирота

Коментарі ()