Головне

Алмейду обійшовся "Динамо" у 4,5 мільйони євро

30.06.2009 12:13 530 0
22-річний захисник бразильського "Атлетіко Мінейро" Леандро Алмейду обійшовся київському "Динамо" у 4,5 мільйони євро.

Про це повідомив президент київського клубу Ігор Суркіс, який зазначив, що чемпіони України, всупереч інформації ЗМІ, викупили 100% прав на гравця.

"Переговори йшли непросто, бо права на нього мали не тільки його колишній клуб. Треба було звести все докупи. Ми не викуповували 50 відсотків прав цього гравця. Тоді було б простіше брати футболіста в оренду, навіть заплативши великі гроші, але не залежати від когось, хто володіє правами на нього. Це збуджує гравця. Ми викупили 100 відсотків прав на Леандро, який обійшовся нам близько 4,5 млн євро", - наводить слова власника клубу газета "Сегодня".

За словами Суркіса-молодшого, футболіст перебуває в ігровому тонусі, "бо чемпіонат Бразилії у розпалі, хоча кілька останніх матчів і пропустив".

"Пропустив не через травму. Це було зроблено тому, що протягом останнього місяця йшли переговори і хотілося поберегти футболіста, щоб він не зламався перед переходом", - додав власник "Динамо".

Він також звернув увагу на повідомлення ЗМІ про те, що у футболіста була м'язова травма. "Дві доби - ми нікого так не перевіряли - він проходив медобстеження. І після того, як лікарі мені доповіли, що по здоров'ю претензій немає, ми уклали контракт", - наголосив Ігор Суркіс.

"Я подивився кілька матчів "Атлетіко" з його участю. Мені імпонує його ігрове мислення, гра головою, самовіддача - не часто в 22 стають капітанами. До речі, наші селекціонери дізналися, як він живе. Поспілкувалися з його родиною. Переконалися в його нормальних людських якостях", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()