Головне

Павлов: "Ворскла" буде намагатися зберегти склад

15.06.2009 13:38 246 0
Полтавська "Ворскла" у літнє міжсезоння буде намагатися зберегти існуючий склад з яким перемогла у Кубку України та вийшла у Лігу Європи. Про це заявив головний тренер полтавчан Микола Павлов.

"Поки жодних передумов, що хтось піде, немає. Ми хочемо залишити всіх футболістів у команді. Потім по мірі необхідності будемо посилюватиметься. Поки все на рівні розмов, рекомендацій. Але щоб я був у комусь особливо зацікавлений - ні", - сказав він.

За словами наставника "Ворскли", у команди є дубль, який поділив третє-четверте місце з "Чорноморцем" у змаганнях молодіжних складів.

"Ми маємо намір більше довіряти дублерам. Ви ж знаєте, що ми втратили Кравченка і Чижова, тому намагаємося знаходити резерв всередині команди. З 26-ти футболістів, які грають у дубль, шестеро тренуються у першій команді. Вони весь час перебувають з нами", - додав тренер.

"З огляду на те, що у нас є кілька вікових гравців - Медведєв, Долганський, Величко, Сачко, на ці позиції нам необхідно переглядати перспективних гравців, щоб згодом їх замінити. - розповів Павлов, слова якого наводить газета "СЭ в Украине". - Але поки до них жодних претензій немає, вони повністю справляються з покладеними на них завданнями"

Коментарі ()