Головне

Срна: Вісім гравців "Шахтаря" у збірній України - результат перемоги у Кубку УЄФА

04.06.2009 10:57 284 0
Виклик головним тренером збірної України Олексієм Михайличенком одразу восьми гравців донецького "Шахтаря" на матчі проти Хорватії та Казахстану - результат перемоги донеччан у Кубку УЄФА.

Про це заявив півзахисник "Шахтаря" та збірної Хорватії Даріо Срна.

"Перед матчем у Загребі головний тренер українців Олексій Михайличенко викликав на збір відразу вісім футболістів "Шахтаря", чого ніколи раніше не траплялося. Ось вам ще один позитивний підсумок виступу донецького клубу в Кубку УЄФА", - сказав футболіст.

На його думку, у найбільш важливих матчах сезону "Шахтар" все-таки взяв гору над основними суперниками. "Різниця в очках ("Шахтар" відстав від "Динамо" у прем'єр-лізі на 15 очок - ред.) не відповідає реальному співвідношенню сил. За останні п'ять років "Шахтар" тричі ставав чемпіоном України, двічі вигравав Кубок країни і два рази - Суперкубок", - додав хорватський легіонер.


"Цілком логічно, що тепер посягнули на європейський трофей. І не просто виграли останній Кубок УЄФА, але ще домоглися найвищого в Європі клубного рейтингу за підсумками сезону. Про таку компенсацію за чемпіонат, по-моєму, можна тільки мріяти", - наголосив Срна у коментарі виданню "Спорт-Экспресс".
Коментарі ()