Головне

Луческу розповів, чому не випускав українців

17.05.2009 01:45 288 0
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу натякнув, що не випускав більшість українських гравців команди в основному складі команди протягом сезону через провальні перші два тури прем'єр-ліги.

Про це наставник донеччан заявив після матчу 28 туру чемпіонату проти "Зорі".

"Я задоволений деякими гравцями, які провели в цьому чемпіонаті менше ігор, ніж наші основні футболісти. Ці ж гравці починали чемпіонат першими виїздами, коли ми були у Львові, не дуже-то вдало. Але рік пройшов - і видно що рівень їх майстерності виріс".

На думку румунського фахівця, "Шахтар" добре організував та контролював гру практично з першою до останньої хвилини.

"Думаю, рахунок заслужено відображає те, що відбувалося на полі. Цілу групу гравців ми не взяли на виїзд - залишили вдома. Ну і завтра вже почнемо готуватися безпосередньо до фіналу Кубку УЄФА", - додав наставник "гірників".

"Ми постараємося зробити все можливе, щоб завоювати титул. Відчуваємо: щоб виграти Кубок УЄФА, сила у нас є. І це потрібно буде продемонструвати на футбольному полі", - підсумував Луческу.

Нагадаємо, у матчі проти "Зорі" у стартовому складі "Шахтаря" вийшли одразу вісім українці, двоє з'явилися на заміни.

В основі зіграли Худжамов, Єзерськоий, Іщенко, Чижов, Шевчук, Кравченко, Селезньов та Фомін. Гай та Полянський зіграли на замінах.

У першому турі прем'єр-ліги проти ФК "Львів" із цих футболістів зіграли Худжамов, Іщенко та Селезньов, у другому турі проти "Карпат" - Іщенко, Шевчук та Селезньов.

Коментарі ()