Головне

У Стамбулі на "Шахтар" чекатиме "Вердер" ВІДЕО

07.05.2009 23:50 483 0
У Стамбулі на "Шахтар" чекатиме "Вердер" ВІДЕО

Бременський "Вердер" зумів забити три м'ячі на стадіоні "Гамбургу", яких вистачило для того, щоб забезпечити собі участь в фіналі Кубка УЄФА. Господарі не змогли утримати навалу підопічних Шаафа.

У матчі-відповіді німецького півфіналу фаворитами вважалися господарі. "Гамбург" зумів у першому двобої забити м'яч на чужому полі й зберегти свої ворота "сухими". Такий гандикап був досить важливим для того, щоб «червоні» почували себе комфортно в рідних стінах.

Основним завданням для бременців у такому принциповому протистоянні було забити швидкий гол. М'яч на початку зустрічі міг би зрівняти шанси обох команд на подорож до Стамбулу.

Гра почалася зовсім невдало для гостей. Швидкий гол на початку зустрічі вдалося забити якраз господарям. На 13 хвилині після серії помилок в центрі оборони на зустріч тет-а-тет з Ростом вийшов Оліч. Більш успішним в цьому протистоянні був фовард, він легко перекинув голкіпера гостей і рахунок за підсумком двох матчів став 2:0 на користь підопічних Йола.

Після пропущеного м'яча бременці не опустили руки й зразу ж побігли відігруватися, але до 29 хвилини створити по-справжньому небезпечні моменти поблизу воріт  Роста ім не вдалося. А саме на 29 хвилині для захисників господарів неочікуваним став проход  півзахисника "Вердера" Діієго. Обігравшись через центр із Розенбергом він вийшов сам на сам й за прикладом Оліча перекинув голкіпера господарів.

Після цього "Гамбург" неможливо було впізнати. Бременці навалилися на ворота господарів, а підопічні Йола були не готовими до такого неочікуваного сценарію. В одному з епізодів на міцність перевірив поперечину всюдисущий Дієго.

В другому таймі ростановка сил на полі не змінилися. "Вердер" продовжував атакувати  й вже на 53 хвилині м'яч таки побував в сітці воріт «червоних», але Пісарро забивав з офсайду, що чітко зафіксував боковий суддя.

На 60 хвилині "Гамбург" прокинувся. Янсен протягнув м'яч по флангу и прострілив уздовж воріт. Троховскі з гострого кута пробивав, але  Візе зіграв надійно. Але вистачило господарів зовсім не надовго. Вже на 66 хвилині Пісарро приклався по м'ячу з метрів двадцяти і Рост виявився неготовим до такого "сюрпризу".

Другий гол надломив команду Йола. "Червоні" атакували, але попереду майже нічого не виходило. Третій м'яч розставив всі крапки у цьому протистоянні. Бауманн ціною травми підставив голову й після рикошету м'яч перетнув лінію.

Здавалося, що з підсумковим результатом все зрозуміло, але з цим не погодився Оліч, який в боротьбі головою на 86 хвилиніскоротив відставання до мінімуму. Гол форварда "Гамбурга" виявився останнім. Бременці впоралися із навалою «червоних» на останніх хвилинах, не дивлячись на те, що атаку господарів посилив Рост. Тому підопічні Шаафа із свистком рефері святкували вихід до фіналу.

"Гамбург" - "Вердер" - 2:3 (1:1)

Голи: 1:0 - Оліч (13), 1:1 - Дієго (29), 1:2 - Пісарро (66), 1:3 - Бауманн (83), 2:3 - Оліч (86) 

"Гамбург": Рост, Демель (Боатенг, 63), Гравгаард, Матейсен, Янсен (Аого, 78), Пітроіпа, Яролім, Алекс Сілва (Бенджамін, 71), Троховскі, Петріч, Оліч

"Вердер": Візе, Фрітц, Мертезакер (Предль, 54), Налдо, Беніш, Фрінгс, Бауманн, Езіл, Дієго, Пісарро (Німайєр, 89), Розенберг (Алмейда, 62)

Попередження: Алекс Сілва (40), Яролім (51) - Дієго (40), Налдо (49), Алмейда (90+1)

1:0 - Оліч (13)

1:1 - Дієго (29)

1:2 - Пісарро (66)

1:3 - Бауманн (83)

2:3 - Оліч (86) 

Коментарі ()