Головне

"Шахтар" пробачив Мілевського за удар Кучера

05.05.2009 12:44 384 0

"Шахтар" не має наміру подавати протест на момент закінчення першої гри півфіналу Кубку УЄФА з "Динамо", який міг "потягнути" на червону картку Артема Мілевського, і який не побачив австрійський арбітр Конрад Плаутц.

За інформацією офіційного сайту "Шахтаря", у згаданому моменті Мілевський, лежачи на газоні, ногою вдарив по п'ятах захисника "Шахтаря" Олександра Кучера, який стояв спиною до нього.

Нагадаємо, незадовго до цього за фол на Мілевському захисник "гірників" отримав попередження і тепер пропустить матч-відповідь 7 травня.

"Звичайно, ми могли б подати протест, - сказав гендиректор  "Шахтаря" Сергій Палкін. - Майже напевно Мілевського усунули б від пари матчів. Але ми, як не дивно, не хочемо послабити суперника, і не хочемо перемоги такою ціною".

"Нехай "Динамо" зіграє в Донецьку найсильнішим складом, нехай наші вболівальники побачать справжній, гарний футбол. Тобто це можна розцінювати як жест доброї волі з боку нашого клубу. А те, що сталося, нехай залишиться на совісті Артема", - додав він.

Коментарі ()