Головне

Скільки коштує поїхати на фінал Кубку УЄФА

23.04.2009 12:57 320 0

Якщо в Україні продаж квитків на півфінал тільки стартує, то на фінал Кубка УЄФА-2008/2009, який відбудеться 20 травня в Стамбулі, квитків уже немає.

23 тисячі місць на стадіоні Шукру Сарачоглу порівну між собою розділять клуби-фіналісти. Ще приблизно 7,5 тисячі квитків будуть розподілені серед представників УЄФА, місцевого організаційного комітету, національних асоціацій і комерційних партнерів. У вільний продаж потрапили всього лише 11,5 тисячі квитків. Але їх розібрали за лічені дні. Вартість таких квитків варіювалася від 75 до 130 євро, при цьому при замовленні з України необхідно було заплатити ще 30 євро як "адміністративну плату". Всього ж місткість Стамбульського стадіону складає 42 тисячі місць.

Українські туроператори також надають можливість відвідати фінальне змагання Кубка УЄФА. Компанія "За 7 морів" пропонує спеціальний тур до Стамбулу. Його вартість сягає до 1000 євро. 725 євро - ціна самого туру плюс плата за авіапереліт (від 330 доларів). У вартість туру входить квиток на фінал другої категорії. Для того, щоб придбати квиток першої категорії, доведеться додатково заплатити ще 100 доларів. У компанії повідомили, що охочих поїхати до Стамбулу багато, але купують путівки не всі, оскільки вони дорогі.

У туркомпанії "Гамалія" чекають квитків на фінальне протистояння від футбольних клубів. Але поки невідомо, в яку вартість обійдеться така путівка до Стамбулу.

Всі квитки на фінальний матч Кубка УЄФА були представлені в трьох цінових категоріях: перша (центральні сектори) - 130 євро, друга (переважно кутові сектори) - 100 євро, третя категорія (другий ярус і сектори за воротами) - 75 євро. Витрати з доставки квитків та інші адміністративні націнки різнилися залежно від місця проживання осіб: 15 євро - для Туреччини, 30 євро - для решти Європи і 40 євро - для світу. До речі, одна особа може претендувати максимум на два квитки.

unian.net

Коментарі ()