Головне

ФФУ дозволила ФК "Львів" проводити домашні матчі у Добромилі

21.04.2009 17:02 542 0

На стадіоні "Княжа арена" міста Добромиля Старосамбірського району Львівської області побувала комісія Федерації футболу України. Мета візиту - перевірка готовності футбольного поля та інфраструктури до проведення на ньому матчів Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, що ФК "Львів" добромильський стадіон "Княжа арена" обрав основним для проведення на ньому всіх домашніх матчів української Прем'єр-ліги. Однак після першого березневого "болотяного" поєдинку з харківським "Металістом" Федерація футболу дискваліфікувала це поле, оскільки воно не відповідало вимогам футболу такого класу.

Але президент ФК Юрій Кіндзерський та старосамбірська влада хотіли, аби на теренах Прикарпаття проводилися матчі найкращих українських команд. Тому активно взялися за серйозний ремонт стадіону, подбали про забезпечення відповідною технікою, будівельними матеріалами, які спонсорували місцеві підприємці.

Від побаченого на "Княжій арені" комісія ФФУ залишилася задоволена і дозволила ФК "Львів" проводити на стадіоні всі наступні свої домашні матчі.

За словами голови РДА Миколи Цепенди, за короткий термін спільними зусиллями вдалося виконати великий обсяг ремонтних робіт. Дренажна система стадіону дозволить футболістам демонструвати високий клас гри за будь-якої погоди. 24 квітня на "Княжій арені" відбудеться чергова календарна гра. Львів'яни прийматимуть команду "Кривбас".

zik.com.ua

Коментарі ()