Головне

Одинадцять гравців основного складу "Динамо" викликані у збірні

25.03.2009 17:27 464 0

Більше половини гравців першої команди "Динамо" викликані до розташування збірних трьох континентів.

У матчі збірних Англії та України, який відбудеться в Лондоні 1 квітня, Олексій Михайличенко розраховує на шістьох представників "біло-синіх". Це воротар Станіслав Богуш, захисники Тарас Михалик та Віталій Мандзюк, півзахисник Олександр Алієв, нападники Артем Мілевський та Артем Кравець.

Суперник збірної України у відбірковій групі Кубка світу-2010 команда Хорватії також проведе свій матч 1 квітня, проти Андорри. Динамівець Огнєн Вукоєвіч вже прибув до тренувального табору своєї команди.

Наставник збірної Сербії Радомир Антіч у поєдинку проти Румунії розраховує на Мілоша Нінковіча.

Два виїзних матчі на півночі Європи в рамках відбору Кубка світу проведе Фінляндія. Роман Єрьоменко є ключевим півзахисником збірної, на нього тренери покладають великі надії в поєдинках з Уельсом і Норвегією.

Не маючи ігрової практики в "Динамо", Максим Шацьких сповнений бажанням знову нагадати про себе в матчах за збірну. Узбекистан у відбіркових матчах Кубка світу-2010 зустрінеться 28 березня з Катаром і 1 квітня з Австралією.

Іграми зі збірними Габону і Алжиру у кваліфікації Марокко разом із Бадром Ель Каддурі продовжить шлях до фінального турніру Кубку світу.

Пропустить матч збірної Гвінеї Ісмаель Бангура. Нападник залишився в Києві, де має наміри серйозно попрацювати на тренуваннях і повернути місце у стартовому складі "Динамо".

Наставник молодіжної збірної України Павло Яковенко для підготовки до товариських матчів з командами Сербії та Північної Ірландії, які відбудуться 27 і 31 березня відповідно, взяв вісім гравців "Динамо". Це воротар Олександр Рибка і Артем Кичак, захисники Андрій Сахневич, Євген Новак і Вадим Родіна, півзахисник Микола Морозюк, нападники Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()