Головне

Французьке телебачення "Шахтар" і "Марсель" покаже у запису

24.03.2009 14:11 557 0

Матчі донецького "Шахтаря" та марсельського "Олімпіка" у чвертьфіналі Кубку УЄФА будуть транслюватися двома телеканалами: Canal + (пряма трансляція) і M6 (у запису).

M6 вирішила не транслювати перший, донецький поєдинок "Шахтаря" та "Олімпіка" (початок 19:30 за київським часом), у прямому ефірі, надавши перевагу домашньому матчу ПСЖ з київським "Динамо" (початок 21:45). Таким чином, пряма трансляція гри "Шахтар" - "Марсель" буде на Canal +, а М6 покаже цю зустріч у записі.

За тиждень у прямому ефірі M6 покаже у відповідь матч "Марселя" з "Шахтарем" (початок 21:45), а Canal + транслюватиме гру київського "Динамо" і ПСЖ (початок 19:30).

В Україні телеправа на матчі Кубка УЄФА, починаючи з чвертьфіналу, належать медіагрупі "Інтер". Поки що немає повної визначеності з трансляціями. Напевно, "Інтер" транслюватиме поєдинки київського "Динамо" з ПСЖ і, можливо, "Шахтаря" з "Марселем" у прямому ефірі. Можливо, що зустрічі донецького клубу покаже "Мегаспорт" (входить до медіахолдингу "Інтер") та телеканал "Україна".

Террикон

Коментарі ()