Головне

Таран: "Карпати" не дали "Кривбасу" можливості тренуватися

15.03.2009 11:17 720 0
Переда матчем 20 туру прем'єр-ліги львівські "Карпати" не надали "Кривбасу" поле стадіону "Україна" для тренування. Натомість, за словами головного тренеру "Кривбасу" Олега Тарана, команді дали поле, "де корови пасуться".

"Ми приїхали сюди за день до мачту. За тиждень ми попередили, що приїдемо на гру. Нам повинні були о 16:30 дати тут поле для тренування. Ми приїхали в 16:00, ворота були закриті. Сказали, що поле готують до гри. Ми прийшли, а охоронці сказали, що нам заборонено тут тренуватися", - наводить слова Тарана сайт "Карпат".

"Є закон. Є Конституція. Є регламент проведення ігор прем'єр-ліги. "Карпати" тренуються. Ми 45 хвилин ходимо навколо стадіону. Ми не можемо навіть когось знайти, щоб запитати, чому ми не можемо тренуватися згідно з законом, згідно з регламентом? Годину ми тут пробули. Зв'язалися з Києвом. Ніхто нас сюди не пропустив. І відправили нас на поле, де корови пасуться. Ми там взагалі не тренувалися, тому що не можливо тренуватися. 10 хвилин - і все. Тобто була повністю зірвана підготовка до матчу Прем'єр-ліги. Такого хамства за своє життя..." - додав Олег Таран.

"Я у великому футболі 35 років. Я працював під керівництвом великого тренера Лобановського, Симоняна, Базилевича, Ємеця, Кучеревського, Прокопенка. Але за своє життя такого хамського ставлення до ФК "Кривбас", нашого шановного президента Олександра Лівшиця, який так само як і ваш вкладає гроші у футбол, наш генеральний спонсор", - наголосив тренер.

"Я вважаю, що це цинізм. Це найнижчий рівень розвитку людської культури. Я вам дав повну інформацію? Як це пояснити взагалі? Тобто виходить, що ми... Для чого ми сюди приїхали, для кого ми граємо? Як можна це пояснити взагалі?

Ми дві години летіли літаком. Ми готувалися тут провести цілеспрямовану підготовку. Чому нам у цьому відмовили? Це засвідчує те, що на словах люди про одне говорять: ми всі в рівних умовах, команди прем'єр-ліги... Це хамство. Про це треба говорити", - додав Таран.

Коментарі ()