Головне

Маркевич шукає нападника таранного типу

08.02.2009 13:45 286 0
Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич шукає для команди нападника таранного типу. Про це він розповів у коментарі "Подробностям".

"Є проблеми з нападом, але вони, я думаю, є в кожній українській команді. Хотілося б мати нападника таранного типа, який завжди діяв би на вістрі", - сказав тренер.

"Поки ми нікого не взяли, виходитимемо з того, що у нас є: Девіч, Джексон, Олійник. В Україні дуже обмежений вибір нападників, а якщо говорити відверто, то їх просто немає, хорошого рівня. А за кордоном хороший форвард коштує дуже дорого. Звичайно, ми шукали і проводили переговори, але купити гідного нападника нереально", -  розповідає наставник "жовто-синіх".

На думку Маркевича, у кожній команді є проблеми з складами, "Металіст" не виняток.

"Звичайно, кожен тренер хотів би мати більше кваліфікованих гравців, але не всі хочуть сидіти на лавці. Це проблема багатьох команд, де дуже хороші футболісти сидять на лавці", - додав він.

За словами тренера "Металіста", таке футбольне життя - 11 чоловік грають, а ще 11 мають бути на лавці запасних.

"Це в ідеалі, але так складно зробити. Хоча ми прагнемо в цьому плані оптимізувати склади, і зараз ситуація трохи вирівнялася", - зазначив Маркевич.

Коментарі ()