Головне

Михалик: Головне було відстояти свої ворота

11.12.2008 15:22 314 0
Захисник "Динамо" Тарас Михалик вважає, що у матчі шостого туру Ліги Чемпіонів проти турецького "Фенербахче", головним завданням було не пропустити гол у свої ворота.

"Нам було непросто через важке поле, а також психологічно. Всі розуміли, що не можна програвати вдома, тому і налаштовувалися лише на перемогу", - наводить слова гравця прес-служба київського клубу.

"Головне було відстояти свої ворота, хоча забити другий м'яч теж було б непогано", - Михалик.

"Відчувається, що деякі гравці "Фенербахче" додали. Коли ми грали перший матч, у них сезон тільки починався, а зараз у самому розпалі. У них уся команда непогана, але запам'ятався тільки Гуіса, проти якого грав", - додав футболіст.

"Прикро, що не продовжимо виступ у Лізі чемпіонів. У той же час, ми набрали 8 очок в групі, що є непоганим результатом. На жаль, все вирішив домашній матч із "Порту". Якби ми його не програли, гадаю, пройшли б далі".

"Я спеціально не дивився на табло, щоб не бачити, яка йде хвилина, і грати спокійніше. З того, що ми пропускали наприкінці матчів, роздули цілу проблему, тому останні хвилини стали особливо важкими", - підсумував гравець.

Коментарі ()