Головне

Фанати "Карпат" побили уболівальників ФК "Львів"

01.12.2008 08:53 368 0

У суботу у Львові сталася сутичка між уболівальниками "Карпат" та ФК "Львів". Про це повідомляє zaxid.net. За повідомленням видання, 30 фанатів "Карпат" напали на 8 вболівальників ФК "Львів": один вболівальник "городян" у лікарні.

"Мені відомо, що вчора, 29 листопада, після поєдинку ФК "Львів" - "Іллічівець" 30 фанатів львівських "Карпат" напали на 8 вболівальників ФК "Львів" і побили їх. Один із наших вболівальників потрапив до лікарні з розбитою головою", - повідомив сьогодні, 30 листопада, на прес-конференції генеральний директор ФК "Львів" Роман Лаба.

На думку Романа Лаби, зараз ця справа перебуває у компетенції правоохоронних органів і не виключено, що за фактом побиття буде відкрита кримінальна справа. Але попри це керівництво ФК "Львів" зробить усе для того, аби захистити своїх вболівальників, тому не виключено, що в середу, 3 грудня, на засіданні контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України Роман Лаба доповідатиме про цей інцидент.

Взагалі гендиректор ФК "Львів" не розуміє людей, який вчинили напад на вболівальників ФК "Львів", оскільки між двома львівськими клубами склалися приязні стосунки. А цими своїми діями фанати "Карпат" лише псують імідж свого клубу.

Коментарі ()