Головне

Тимощук просить вибачення за фанатів "Зеніта"

18.11.2008 17:30 414 0

Капітан пітерського "Зеніта" Анатолій Тимощук просить вибачення у родичів та близьких Льва Яшина за образливий банер вболівальників команди на матчі "Зеніт" - "Динамо" Москва. Про це повідомляє офіційний сайт петербуржців.

"Наша команда приносить щирі вибачення сім'ї, близьким і родичам великого Воротаря Льва Яшина", - йдеться на сайті.

"Не з нашої провини ім'я Льва Івановича було ображене, але ми упевнені, що винні понесуть найсуворіше покарання. У цьому ми розраховуємо на допомогу всіх уболівальників "Зеніта" і правоохоронних органів", - каже футболіст.

"Зараз, коли минув час, є відчуття провини і гіркий осад, але в серці кожного з нас лише світла пам'ять про всіх, хто присвятив своє життя футболу, приносив йому перемоги і славу", - пише сайт "Зеніта".

"У всьому світі ім'я Льва Яшина для кожного, хто займається або цікавиться футболом, є символом професіоналізму, відданості і високої майстерності. Так було, так є і так буде", - вважає гравець збірної України.

Тимощук: "Ми хотіли б звернути увагу на те, що, до нашого великого жалю, на трибунах нашого стадіону був присутній прояв дурості і ідіотизму, взаємних образ з боку уболівальників одній і іншої команди".

"Якщо хтось забув, то нагадуємо, що футбольний матч - це протистояння двох команд за підтримки уболівальників, а не майданчик для демонстрації власної неполноценності, тим більше ніхто не має права переступати грань людяності і ображати пам'ять людей, які золотими літерами вписали свої імена в історію світового футболу", - додає футболіст.

Нагадаємо, 16 листопада на матчі "Зеніта" з московським "Динамо" з'явився банер з написом: "Здох Яшин - здохне Динамо".

Коментарі ()