Головне

На матч з "Порту" додаткова мотивація нікому не потрібна, - Богуш

03.11.2008 12:33 315 0

У грі проти "Карпат" воротарю "Динамо" Станіславу Богушу довелося добряче попрацювати. Незважаючи на переконливий підсумковий результат, суперник створював небезпечні моменти біля динамівських воріт із завидною регулярністю. Тим не менш, Богуш знову продемонстрував блискучу гру, неодноразово рятуючи команду в непростих ситуаціях. Після гри Стас прокоментував гру з львів'янами і розповів про настрій команди перед поєдинком із "Порту":

- "Карпати" достатньо бойова команда, сьогодні нам довелося нелегко.

- Перемога 4:0 додає впевненості перед матчем із "Порту"?

- Звичайно. Важливо було продемонструвати, що в нашої команди все гаразд перед таким важливим поєдинком. Але певні помилки все ж таки були допущені, їх необхідно розібрати і зробити необхідні висновки. Гадаю, до наступної гри підійдемо в повній бойовій готовності.

- В тому моменті, коли після штрафного ви просто фантастично витягнули м'яча з-під поперечини, це вдалося зробити за рахунок реакції або просто пощастило?

- Звичайно, я бачив м'яч, інакше просто б його не відбив. Напевно, вдалося його вибити за рахунок рефлексу, плюс пощастило, що він летів поряд. Тому зміг систрибнути і виставити руку. Якби м'яч «пішов» трохи далі вбік, я б просто до нього не встиг.

- Чи не багато моментів сьогодні було створено біля ваших воріт?

- Коли результату було досягнутий, хлопці, можливо, почали трохи економити сили перед матчем із "Порту". Якісь помилки були припущені, але я гадаю, ми внесемо необхідні корективи, і все буде гаразд.

- Сьогодні рівно три місяці з тих пір, як "Динамо" не програє...

- Гадаю, це тільки початок. Ми прагнутимемо грати якнайкраще і частіше радувати вболівальників. Одним словом, це не межа.

- Який настрій перед грою із "Порту"?

- Бойовий. Усі виходитимуть і битимуться за три очки, це однозначно. На матч Ліги чемпіонів додаткова мотивація нікому не потрібна. Гадаю, суперник також боротиметься за перемогу. Важко сказати, чи стане ця гра вирішальною, але однією з ключових вона буде точно.

- Кого вам, як воротарю, слід більше за всіх побоюватися у складі суперника?

- Всіх без виключення, від нападника до воротаря. У португальців справді дуже хороша команда, всі гравці технічні і швидкі, тому нам буде дуже непросто, незважаючи на те, що ми виграли в Португалії. Мені здається, в Києві гра буде важчою.

- Останній матч "Порту" програв. Економлять сили перед грою із "Динамо"?

- Не знаю. Починати розбирати суперника будемо із завтрашнього дня, а їх проблеми хай залишаються з ними.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()