Головне

Міхел у Шахтарі матиме однакові права з Поповим

29.10.2008 17:55 419 0
Любош Міхел, відомий словацький рефері, який нещодавно завершив кар'єру, матиме у "Шахтарі" функції, аналогічні функціям Анантолія Попова. Про це повідомив гендиректор клубу Сергій Палкін.

"Як ви знаєте, не так давно ми запросили Анатолія Попова займатися питаннями взаємодії клубу з футбольними структурами України в частині організації змагань всередині країни.

Цілком логічним був наступний крок - створення структури, яка могла б виконувати подібні функції в Європі. Як всі прекрасно знають, недавно була створена Європейська Асоціація Клубів, в якій створюються робочі групи, направлені на розвиток європейського футбольного господарства", - каже Палкін.  

"Там потрібно працювати не покладаючи рук. Але для цього необхідна була людина з авторитетом у футбольних кругах, яка має великий досвід спілкування з європейськими футбольними структурами і, звичайно, розділяє наше бачення побудови європейського клубу. Я вважаю, що більш відповідну кандидатуру, ніж Любош Міхел, важко собі уявити", - цитує Палкіна прес-служба "Шахтаря".

Коментарі ()