Головне

У команді мені сподобалося все, - новобранець "Волині" Юрій Кудінов

29.10.2008 13:52 590 0

Новобранець ФК "Волинь" Юрій Кудінов поділився враженнями від нового клубу: 

- Юрію, ти досить вдало дебютував у "Волині" в останньому матчі першості, але розкажи для початку, що трапилося з "Комунальником"?

- Минулого сезону команда перемогла в другій лізі у групі "Б" і у керівництва були певні плани щодо подальших її виступів, та через фінансові труднощі президент клубу вирішив зняти команду з першості. Це була його ініціатива, а не футболістів. Футболісти хотіли продовжувати грати, однак...

- Як виник варіант з "Волинню" і чи були у тебе пропозиції з інших клубів?

- По перше, "Волинь" більше за інших хотіла бачити мене у своєму складі і мені надійшла конкретна і серйозна пропозиція. По-друге Луцьк знаходиться поруч зі Львовом, звідки я родом і по-третє, в клубі працюють тренерами Володимир Журавчак, Богдан Бандура та Андрій Чіх, з якими мене об'єднувала спільна робота у "Карпатах" та ФК "Львів".

- Яка атмосфера у команді і як тебе зустрів колектив?

- Я хочу сказати, що з першого погляду атмосфера у колективі мені сподобалася. Це я кажу відверто і дійсно воно так і є. Хороші хлопці, нормально працювати, я відчув це відразу і сьогодні можу сказати, що зробив правильний вибір.

- Як уже згадувалося, у дебютній грі за "Волинь" тобі вдалося відзначитися...

- Це дуже приємно, що вже у першому матчі я допоміг команді. Звичайно, хотілося щоб була перемога, та це футбол, гра триває 90 хвилин і навіть трішки більше, тож для початку нічия.

- У "Волині" ти надовго...?

- Я намагатимуся допомагати команді у кожному матчі і якщо моя гра буде задовольняти тренерський штаб, то затримуюсь у "Волині" надовго. Повторюся, що у команді мені сподобалося і я хочу грати за "Волинь".

fc.volyn.net

Коментарі ()