Головне

Худжамов: "Тренер сказав, що проти "Закарпаття" стоятиму я"

29.10.2008 10:17 562 0

Голкіпер ФК "Шахтар" знає "Закарпаття", що називається, не з чуток. Виступаючи в дебюті своєї кар'єри в київському "Динамо", він провів за ужгородський клуб 10 матчів на правах оренди. Напередодні кубкового поєдинку проти "Закарпаття" Рустам відповів на декілька питань кореспондентові прес-служби ФК "Шахтар ".

- Рустам, розкажи, як проходить підготовка команди до кубкового матчу?

- Підготовка проходить у звичайному режимі. Тренуємося і налаштовуємося на складну гру.

- Через всього пару днів після невдалого поєдинку з "Харковом" "Шахтар" зіграє кубкову гру в Ужгороді. Який зараз настрій в колективі?

- У зв'язку з останніми результатами настрій, прямо скажемо, не дуже гарний, але бойовий. Всі розуміють важливість майбутнього матчу і налаштовані лише на перемогу.

- Наскільки великі твої шанси на появу в стартовому складі?

- Я розмовляв з головним тренером, і він сказав, що в Ужгороді я займу місце у воротах.

- Що ж, це приємна новина для багатьох уболівальників. Як ти оцінюєш свій фізичний і емоційний стан?

- Все гаразд. Я готовий до матчу на сто відсотків.

- У твоїй професійній кар'єрі був період виступу за ужгородський клуб. Які, на твій погляд, слабкі і сильні сторони "Закарпаття"?

- Ми буквально тільки що закінчили розбір гри суперників, проглянули їх останній матч. До активу команди можна віднести, насамперед, виконання стандартних положень. "Закарпаття" - бойова команда. З характером і настроєм на гру у них ніколи проблем не було. У всі часи вони виходили на кожен матч, як на останній. Слабких сторін я доки не відмітив. Сподіваюся, що "Шахтарю" удасться завтра їх виявити.

Коментарі ()