Головне

Ми не ведемо селекцію, - Таран

26.10.2008 13:24 432 0

Олег Таран, головний тренер "Кривбаса", після матчу з "Іллічівцем" (0:0):

- Згоден з колегою, що обидві команди вирішували свої завдання. Зараз кожне очко на вагу золота. Ви і самі бачите, хто у нас перебуває у команді. І ви і без мене чудово розбираєтеся в потенціалі кожного футболіста. Я даю шанс всім, щоб вони довели свою профздатність. Чудово розумію, що ви незадоволені грою і результатом. Я теж незадоволений. На жаль, потенціал гравців, його видно. Я по-філософськи дивлюся на ці речі. Така зараз ситуація. Найголовніше, що команда "Кривбас" є у Прем'єр-лізі. Потрібно це цінувати. Я чудово розумію відчай уболівальників, але я вам чесно скажу, що при тому, як ми комплектуємося, вибору у нас немає. Чудес у футболі не буває. Є якісь позначки, що ситуація зміниться, у тому числі і з селекцією. Дожити б до цього прекрасного майбутнього! У цьому й проблема...

- Чому не було у складі Бюлюкбаши? Що з ним трапилося?

- Він учора травмувався на тренуванні. У нас і перед матчем з "Шахтарем" п'ять чоловік зламалися. Я не бачу тут трагедії. Так, це гравець, який грає величезну роль у комбінаційній грі. Грай він сьогодні, може, щось би і вийшло. Все, що не робиться – до кращого. Сьогодні ми подивилися на інших гравців. У цьому теж є позитивні моменти.

- Хтось міг сьогодні замінити Бюлюкбаши?

- На цій позиції у нас тільки Шепетовський, і все. Ви ж розумієте, ми не ведемо селекцію. Беремо тих гравців, які хоч трохи схожі на футболістів.

fcilyich.com.ua

Коментарі ()