Головне

Воробей: "Потрібно краще грати у відборі і не боятися брати на себе ініціативу"

26.10.2008 11:05 310 0

Ось уже другий матч поспіль забиває форвард "Дніпра" Андрій Воробей. Але його точні удари не стають переможними, тому і настрій у футболіста після гри з "Чорноморцем" був нерадісним.

- Андрій, сьогодні "Дніпро" дуже добре почало матч, забило. Чому ж не вдалося дотиснути суперника?


- Ми вже другу гру начебто непогано починаємо, але чомусь після голу всі зупиняємося. Так і сьогодні: у якийсь момент перестали грати у свій футбол, почали кудись бити м'яч, почалися помилки у передачах. Навіть не знаю, як це пояснити.

- Відразу після голу у тебе був ще один хороший момент.

- Так, це так. Я не потрапив, як треба, по м'ячу. Але при цьому я не побачив іншого варіанту, а там відкрився Калиниченко. Просто якраз у той момент подивився на м'яч, думав, як краще вдарити, тому і не побачив партнера. Напевно, це була помилка: віддай я передачу, і все могло скластися по-іншому.

- Ти забиваєш у другому матчі поспіль. Приємно знов відчути смак голів?

- Звичайно, будь-який гол забити приємно... Не буду нічого говорити, щоб не наврочити. Але з іншого боку, команда не виграє, тому великої радості не переживаю.

- У чому "Дніпро" може додати, щоб досягати переможних результатів?

- У нас є все: і досвід, і техніка. Потрібно краще грати у відборі і, напевно, не боятися брати на себе ініціативу попереду. Грати холоднокровніше. Думаю, за рахунок цього ми і можемо вигравати.

fcdnipro.ua

Коментарі ()