Головне

Єзерський: Хто виграє боротьбу - той володіє м'ячем

23.10.2008 01:34 211 0
Захисник донецького "Шахтаря" Володимир Єзерський, який не брав участі у матч Ліги Чемпіонів проти "Спортінга", прокоментував мінімальний програш своїх колег португальській команді.

"Якщо судити по грі, звичайно, "Спортінг" не давав грати у ту гру, у яку вміє грати донецький "Шахтар" - це виходити із оборони через контроль м'яча. Мені здається як і в іграх чемпіонату України у нас є декілька моментів під час гри - хотілося би відкривати рахунок першими. Тоді би краще себе почували у психологічному плані.

Так вийшло, що у "Спортінга" було буквально два моменти - і вони витиснули максимум. У другому моменті вони забили м'яч. Суперники діяли дуже організовано - компактно, що є ознакою добре організованої європейської команди.

Коли ти потрапляєш у компактний коридор - дуже мало часу на прийняття рішень. Стортинг сьогодні це показав і усі європейські команди показують. Ми ж грали дуже широко і розтягнуто і тому програвали усю боротьбу та підбори. А хто виграє боротьбу - той володіє м'ячем", - зазначив Володимир.  

Коментарі ()