Головне

"Порту" - "Динамо": фахівці ставлять на португальців

21.10.2008 14:04 382 0
"Порту" - "Динамо": фахівці ставлять на португальців

Сергій Ковалець

ПОРТУ-ДИНАМО 2:1
"Порту" - команда, яка грає. Декілька останніх років вона стає володарем золотих медалей у своїй країні, та й у розіграші Ліги Чемпіонів виступає досить стабільно. А стабільність у футболі часто є запорукою успіху. Свою перевага в грі на рідному стадіоні "Порту" продемонстрував уже в першому матчі групового турніру з "Фенербахче", вигравши 3:1. У "Динамо" ж у Лізі трапляються перепади, хоча не можна не відзначити той факт, що Юрій Сьомін зумів навести лад. Але як би там не було, а досвід і стабільність португальців може позначитися. Проте, незважаючи на прогноз, сподіваюся на позитивний результат для "Динамо".

Олександр Севидов

ПОРТУ-ДИНАМО 2:1
Думаю, на даний момент фаворитом у цій грі є "Порту". Це унікальна команда: майже щороку вона продає за великі гроші своїх провідних гравців, і при цьому весь час не тільки тримається в лідерах португальського футболу, але і достатньо впевнено виступає у єврокубках. Я нещодавно проглядав статистику "Порту" і можу сказати, що це команда з хорошим потенціалом. У Португалії "Динамо" буде дуже важко поповнити свій очковий запас. У рідних стінах "Порту" демонструє якісний футбол, який є для глядачів вельми привабливим.

Віталій Шевченко

ПОРТУ-ДИНАМО 1:1
Мені б дуже хотілося, щоб "Динамо" зіграло в Португалії внічию. Цей результат з урахуванням виїзного характеру поєдинку, думаю, був би для "динамівців" непоганим підсумком. Якщо в національному чемпіонаті у команди Юрія Сьоміна справи йдуть непогано, то у Лізі Чемпіонів змагатися куди складніше. Особливо з таким суперником, як "Порту". Це хороша команда, яка відрізняється непоступливістю на своєму полі.

"Газета по-українськи" з посиланням на "Спорт-Експрес"

Коментарі ()