Головне

Шовковський: "Ми перебуваємо у хорошому психологічному стані"

21.10.2008 12:32 487 0

Олександр Шовковський - досвідчений капітан давно став спічрайтером колективу, традиційно супроводжуючи тренера на прес-конференціях і відповідаючи на запитання.

- Олександр, наскільки позначиться двогодинна різниця в часі між Україною та Португалією?

- Організм перебудовується достатньо швидко. Розклад у нас за місцевим часом, але багато хлопців себе відчувають так, ніби грають в Києві. У побуті нічого не змінилося. Нам, у першу чергу, потрібно реалізувати тренерські настанови і свою індивідуальну майстерність.

- Минулого року "Динамо" грало зі "Спортінгом". Порівняєте готовність і рівень гри "Динамо" тоді і зараз?

- Минулого року у "Динамо" був інший тренер, порівнювати команди було б некоректно. Можу відзначити, що ми зараз перебуваємо у хорошому психологічному стані і налаштовуємося на гру з величезним бажанням. Чудово знаємо сильні сторони нашого суперника, який є лідером і обличчям португальського футболу. Гра буде дуже непростою. Але ми з оптимізмом дивимося у майбутнє і хочемо показати свої найкращі якості перед португальськими вболівальниками.

- Ви хвилюєтеся перед матчем?

- Готуючись до гри, ти аналізуєш події, які пов'язані з тобою особисто і з командою в цілому. Хвилювання є завжди. Якщо воно зникає з першим торканням м'яча, означає - все добре. Якщо ні - означає, що щось йде не так.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()