Головне

Луческу хоче бачити Гіоане в збірній Румунії

14.10.2008 08:54 478 0
Півзахисник київського "Динамо" Тіберіу Гіоане не викликається до національної збірної з березня 2005 року, коли Румунія програла Голландії - 0:2. Тоді Філіп Коку в дебюті матчу забив швидкий гол після помилки Тібі, що, як вважається, коштувала йому кар'єри в національній збірній.

Через три з половиною роки, головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що настав час, щоб Гіоане повернувся в національну збірну.

"Тібі зараз кращий гравець київського "Динамо" і значна частина успіхів команди - його заслуга. Я дуже здивований, що такого футболіста постійно ігнорують. Я думаю, що для збірної буде добре, якщо тренер і гравець протягнуть один одному руку і Гіоане знову буде грати в збірній", - цитує тренера "Шахтаря" видання "Проспорт".

Гіоане виступав у національній команді в період з 2002 по 2005 рік під керівництвом Ангела Іорданеску. При цьому, Тібі ігнорував загальнокомандні збори, вважаючи їх пустими для себе. Після того як команду очолив Піцурке, Гіоане на кілька матчів повернувся в збірну, за яку в цілому провів 11 двобоїв і забив один гол.

"Я останнім часом ніколи не думав про Гіоане", - зізнався тренер збірної Румунії Віктор Піцурке.

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()