Головне

"Український паспорт не зіграв жодної ролі" - Калиниченко

25.09.2008 14:14 267 0
Півзахисник "Дніпра" Максим Калиниченко вважає, що українське громадянство не зіграло ролі у його переході зі "Спартака" у дніпропетровський клуб:

"Стовідсоткової довіри до мене з боку тренерів у "Спартаку" не було ніколи. Для того, щоб мати постійне місце у складі, мені у кожному матчі потрібне було феєрити. Але таке неможливо вимагати навіть від найяскравіших футбольних зірок. Не було ще жодного гравця, який показував би феноменальний футбол у кожному матчі без винятку. Та і не буде ніколи.

Те, що я так і не зробив собі російський паспорт, жодної ролі в моєму відході не зіграло. Події моїх останніх днів у "Спартаку" показали, що громадянство на той момент жодної ролі вже не грало. Мене просто списали з рахунків як футболіста. Та і раніше паспорт вирішальним чинником не був - іноземці як грали в "Спартаку", так і грають.

Якщо раптом покличуть назад у "Спартак" - буду розглядати пропозицію. Я ж тепер до нього жодного відношення не маю, так що це буде звичайна покупка гравця з боку", - цитує хавбека sport-express.ru.

Коментарі ()